Hoe werken wij?

Wij zijn een lidmaatschapsmeditatieschool

Op dit moment werken we uitsluitend online

Als lid van onze school heb je toegang tot verschillende activiteiten. We hebben elke dag activiteiten voor jou, variërend van technische tot theorielessen, webinars en workshops, tot één-op-één consulten en sociale activiteiten. Onze lessen zijn in het Engels.

Als lid van DeRose De Pijp ben je ook lid van het wereldwijde DeRose-netwerk. Dit betekent dat je exclusieve online content kunt bekijken, andere scholen over de hele wereld kunt bezoeken en kunt deelnemen aan hun activiteiten!

We openen binnenkort in De Pijp Amsterdam!

Helaas hebben de unieke tijden waarin we leven ons gedwongen onze plannen te wijzigen. We werken hard om alles op zijn plaats te krijgen om onze school in De Pijp binnenkort te openen!

Intussen, luister alsjeblieft naar wat een van onze studenten te zeggen had!

Wil je meer leren?

Lidmaatschapsontwikkelingspad

Als je lid wordt, heb je onbeperkte toegang tot onze Meditatie Training lessen. Op dit niveau leer je de basis voor succesvolle meditatie. Deze lessen geven je kennis over meditatie en trainen vooral je uitvoering van deze techniek, zodat je snel en effectief van de voordelen kunt genieten. Ze duren 25 minuten en je kunt ze elke dag volgen!

Sommige studenten kiezen ervoor om op dit niveau te blijven.

Maar degenen die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, kunnen doorstromen naar de Meditatie & Lichaam I lessen. Op basis van de basis is het nu tijd om beweging toe te voegen. In deze lessen introduceren we meer technieken die je meditatie-ervaring zullen verbeteren en je lichaam meer kracht en flexibiliteit zullen geven.

Het laatste niveau dat openstaat voor studenten is Meditatie & Lichaam II. Zodra alle fundamenten zijn gelegd, kunnen we meer verfijning en subtiliteit aan de les toevoegen, waardoor de hele ervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. Dit niveau heeft meer technieken en biedt de ultieme ervaring voor je geest en lichaam, waardoor je de ideale omstandigheden hebt om te slagen in meditatie!

1 Meditation Training

Meditation & Body I

Meditation & Body II