Meditatie & Beweging

Ontwikkel je geest en lichaam

In de Media

“Manage time to improve focus…”

“Manage emotions during stressful situations by breathing correctly…”

“Meditation is a state of awareness and lucidity…”

“breathtakingly beautiful, the DeROSE Method helps to develop your performance"


Fabs Martins

FabsMartins.com begon in 2008 toen Fabs een leraar van DeRose werd. Sindsdien was hij betrokken bij het openen van een school in Londen, heeft hij de school in TriBeCa opgericht en werkt hij nu aan het starten van een nieuwe school in Amsterdam.

DeRose is geweldig. Het begon in 1960 en is over de hele wereld te vinden: New York, Londen, Parijs, Rome, Lissabon, São Paulo, Buenos Aires en nu Amsterdam!

Kom nu online Fabs en zijn team ontmoeten! Later nodigen we je uit om ons te vergezellen op onze locatie in De Pijp, in Amsterdam.

Wat zeggen mijn studenten?

Supportive Mentor

Ik werk al een tijdje met Fabs, en niet alleen heb ik een geweldige leraar die elke les leuk maakt, maar ik heb ook een geweldige vriend die mij aanzet om zo veel meer te bereiken dan ik ooit had gedacht mogelijk te zijn.

Alex S. // Entrepreneur

Knows me personally

Fabs heeft mij geholpen met mijn transformatie door zijn lessen en onvoorwaardelijke motivatie. Hij heeft mij de technieken laten zien om te realiseren dat ik werkelijk alles kan bereiken! Mijn toekomst is rijk aan mogelijkheden, groei en het realiseren van mijn potentieel.

Chante R.  //  Photographer

No BS, just results

Met Fabs werken heeft mijn houding ten grondslag gelegd voor het bouwen van mijn bedrijf. Ik gebruik elke dag wat ik bij hem heb geleerd om mijn succes als sporter en ondernemer te maximaliseren!

ATZE k.  //  Entrepreneur and Sportsman