Ontwikkel uw geest en lichaam, beheers uw emoties

Ontdek uw volle mogelijkheden en creëer een rijker leven

WAT DOen WIJ?

Verander uw geest, lichaam en emoties met DeROSE

De DeROSE Method is een compleet systeem voor fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling, ontworpen door Professor DeRose in 1960.

Het systeem is gebaseerd op oude hindoe filosofie en bevat een reeks technieken zoals ademhalingstechnieken, concentratie, focus, kracht, flexibiliteit en meditatie. Het richt zich ook op concepten die kijken naar hoe we de wereld begrijpen en onze relaties met onszelf en anderen beheren.

Licham

Voel u op uw best terwijl u uw kracht, flexibiliteit en vitaliteit verbetert

beheers

Versterk uw focus, concentratie en mentale helderheid

emoties

Beheers uw stress, voorkom burn-outs en verbetert uw mentale en emotionele gezondheid

Al onze lessen zijn in het Engels. De opgenomen lessen hebben Nederlandse ondertitels en de live lessen zijn in het Engels.

Ontgrendel uw potentieel met de DeROSE Online Platform 

Ons platform biedt een unieke en handige manier om de DeROSE Methode te leren. Ons platform biedt opgenomen lessen, live online lessen en lesplanning, waardoor studenten op hun eigen tempo kunnen leren.

Onze ervaren docenten begeleiden studenten door de technieken en concepten van de methode, met ondersteuning en feedback onderweg.

Ons platform onderscheidt zich van andere platformen doordat het een combinatie biedt van opgenomen en live online lessen, waardoor studenten op hun eigen tempo en schema kunnen leren.

aanbevelingen

Zij zeggen

Atze k.

Entrepreneur 

"Met Fabs werken heeft mijn houding ten grondslag gelegd voor het bouwen van mijn bedrijf. Ik gebruik elke dag wat ik bij hem heb geleerd om mijn succes als sporter en ondernemer te maximaliseren!”

Chante R.

Photographer

"Fabs heeft mij geholpen met mijn transformatie door zijn lessen en onvoorwaardelijke motivatie. Hij heeft mij de technieken laten zien om te realiseren dat ik werkelijk alles kan bereiken! Mijn toekomst is rijk aan mogelijkheden, groei en het realiseren van mijn potentieel.”

prijzen

Live online en opnames

225.00

Compleet en flexibel plan voor het onderwijzen van technieken en concepten voor beginners, intermediate en gevorderde studenten.


Contact Information

Email:  fabio.martins@derosemethod.org

Phone: +31 6 27 24 05 42