Wat is de DeRose Method

Bekijk de video om meer te leren

Ontgrendel Je Volledige Potentieel met DeRose

Transformatieve Technieken, Tijdloze Concepten

Welkom bij de DeRose Method, een praktische benadering van persoonlijke ontwikkeling, op maat gemaakt voor mensen zoals jij die uitmuntendheid in je carrière en een hogere levenskwaliteit willen.

Ontdek hoe deze unieke mix van Technieken en Concepten je kan empoweren op je reis van persoonlijke ontwikkeling.

Een Reis van Kennis en Groei

In 1960 begon Professor DeRose een revolutie, nu, meer dan 60 jaar later, is de DeROSE Method uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, dat individuen in meer dan 12 landen empowerd, inclusief levendige hoofdsteden zoals Amsterdam, Buenos Aires, Londen en New York.

Onze studenten zeggen dat onze school de werkprestaties verbetert, zelfkennis verdiept en hen helpt hun dromen te verwezenlijken.

Meer dan 20.000 studenten over de hele wereld hebben de DeROSE Method omarmd, waarbij ze diepgaande persoonlijke groei ervaren.

Ben je klaar om weer het beste uit jezelf te halen?

“Manage time to improve focus…”

“Manage emotions during stressful situations by breathing correctly…”

“Meditation is a state of awareness and lucidity…”

“breathtakingly beautiful, the DeROSE Method helps to develop your performance"


Technieken en Concepten

Technieken: Versterk Je Fysieke en Mentale Veerkracht

Domple jezelf onder in onze unieke technieken gericht op het verbeteren van focus, kracht, flexibiliteit en algeheel welzijn. Train met ons om je innerlijke kracht en veerkracht te ontsluiten.

Concepten: Filosofische Wijsheid voor het Dagelijks Leven

Ontdek de diepgaande Concepten van de DeRose Method, die hun oorsprong vinden in oude filosofieën van meer dan 5000 jaar oud en die interne discipline en zelfbewustzijn bevorderen.

Begin Vandaag

Begin aan een transformerende reis met de DeRose Method. 

Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de Technieken en Concepten die talloze individuen wereldwijd hebben empowered.

Ontdek de Uniekheid van de DeRose Method

Aangepaste Training


Elke student is een belangrijk individu voor ons en we creëren een uniek programma om de doelstellingen en ontwikkeling van de studenten te prioriteren.

Geest, Lichaam en Emoties


Echt blijvend succes komt wanneer je je geest, je lichaam en emoties kunt beheren en optimaliseren -- allemaal samenwerkend richting je doelen.

Toegepaste Concepten


Bied je een nieuw perspectief op hoe je jezelf kunt beheren, hoe je je mindset ontwikkelt en hoe je meer en consistent kunt leveren.


Jij en de mensen om je heen


Leer hoe je je emoties en mindset kunt beheren en gebruik je nieuwgevonden stabiliteit om te verbeteren hoe je met anderen omgaat, een betere leider en teamlid wordt.

Transformatief


Onze studenten bereiken blijvende, positieve verandering, wat leidt tot gelukkiger, gezonder en meer vervullende levens. Ze kunnen beter stress beheren, relaties verbeteren en succes behalen.

Meditatie Experts


Verbeter je mentale helderheid, focus en productiviteit. We leren onze studenten hoe ze in de praktijk kunnen mediteren, wat cruciaal is voor het succes van zowel werkende professionals als atleten.

Tijd getest


We zijn actief sinds 1960 en van bescheiden begin in Brazilië zijn we nu in meer dan 12 landen met 100 scholen die meer dan 200.000 studenten onderwijzen.

Online


We geven al sinds 2012 online les, waarbij we het beste gemak en flexibiliteit voor onze studenten bieden. We werken aan de plannen om onze fysieke locatie in De Pijp in Amsterdam te openen.

Wat zeggen onze studenten?

Ondersteunende Mentor

Ik werk nu al een tijdje met Fabs, en ik heb niet alleen een geweldige leraar die elke les leuk maakt, maar ook een geweldige vriend die me aanspoort om veel meer te bereiken dan ik ooit voor mogelijk hield.

Alex S. // Entrepreneur

Kent mij persoonlijk

Fabs heeft me geholpen door mijn transformatie met zijn onderwijs en ongeëvenaarde motivatie. Hij heeft me de technieken getoond die me laten zien dat ik echt alles kan! Mijn toekomst is vol met kansen, groei en de realisatie van mijn potentieel.

Chante R.  //  Photographer

Geen onzin, alleen resultaten

Werken met Fabs heeft de basisinstelling voor mij bepaald om mijn bedrijf op te bouwen. Ik gebruik wat ik van hem heb geleerd elke dag om mijn succes als sportman en zakenman te maximaliseren!

ATZE k.  //  Entrepreneur and Sportsman